Батон  пшеничний з вершковим маслом, твердим сиром30/5/1030/5/15
Чай з лимоном150/5150/5
Свіжі фрукти,яблуко запечене90150
Обід  
Куліш пшоняний200250
Вареники з картоплі і м’яса(вареного) з маслом100/5100/5
або Вареники з картоплі і капусти  з маслом130/5135/5
Компот зі свіжих фруктів або кисіль фруктовий150150
Хліб житній4040
Вечеря  
Жарке по-домашньому150/65180/100
Салат з вареного буряка з олією4050
Кава ячмінна молоці100150
Печиво  без крему2525
  Середа  
Сніданок  
Макаронна  запіканка з сиром кип’яченою сметаною(подвійна термічна обробка)200200
Батон пшеничний з вершковим маслом28/530/5
Чай з молоком кип’яченим150160
Обід  
Борщ український з пампушками 200250
 Плов із м’ясом( курячим,свинним)  п.т.о150180
Огірок ,помідор (свіжий)3060
Компот із свіжих фруктів150180
Хліб житній4040
      Вечеря  
Фрикаделька(рибна, м’ясна) (або котлета запечена,биточки)(подвійна  термічна обробка)65100
Картопляне п’юре з маслом вареним90/4100/4
Ватрушка з сиром100100
Молоко кип’ячене150180
      Четвер  
Сніданок  
Каша молочна рисова(пшоняна, вівсяна, ячмінна ,пшенична гречана ,рисова ,манна,вермішель)  з вершковим маслом180/3200/3
Батон  пшеничний з вершковим маслом28/530/5
Кавовий напій на згущеному  молоці150180
Обід  
Суп пюре з яйцем вареним на круто200250
Ячмінна каша з вершковим маслом90/395/3
Котлета м’ясна( куряча,свинна,рибна)запечена (подвійна термічна обробка)6070
Салат із тушеної капусти з олією4050
Компот з повидла,напиток150180
Хліб житній4040
Вечеря  
Гречаники з м’ясом вареним запечені в соусі(подвійна термічна обробка)130/3130/3
Солодка грінка27/530/5
Чай з лимоном із цукром (варенням або медом)150/5180/7
  П’ятниця  
Сніданок  
Каша молочна гречана з вершковим маслом або манна каша (на згущеному молоці з маслом)180/3190/3
Батон  пшеничний з повидлом(із медом)30/10/1530/10/15
Какао на молоці150180
Обід  
Розсольник  200250
Печінка смажена(подвійна термічна обробка)6575
Вермішель відварна з вершковим маслом90/395/3
Компот із сухофруктів150180
Хліб житній4040
Вечеря  
Запіканка сирна з повидлом (подвійна термічна обробка)140/45140/45
Батон  пшеничний з вершковим маслом28/540/5
Чайз лимоном150/5180/7
ДРУГИЙ ТИЖДЕНЬ  
Понеділок
Сніданок  
Оладки з повидлом.(з яблучним соусом) п.т.о100/35130/35
Лінива ватрушка4545
Кава ячмінна на молоці150150
Обід  
Суп із вермішеллю200250
Голубці з м’ясом вареним  або ліниві голубці з( курячим,свинним)м’ясом п.т.о150180
Напиток150200
Хліб житній4040
Вечеря
Печінкова котлета (подвійна термічна обробка)38/8055/85
Ячмінна каша з маслом90/410/04
Салат із свіжої цибулі та капусти з олією. (за сезоном)  4050
Батон  пшеничний зі згущеним молоком27/1530/15
Чай з лимоном150/5180/7
Вівторок  
Сніданок  
Каша молочна манна з вершковим маслом180/5200/6
Батон пшеничний з вершковим маслом і твердим сиром28/5/1030/5/10
Какао на згущеному  молоці150180
Обід  
Суп з кльоцками200250
Пюре картопляне з маслом100/5100/5
Биточки (м’ясні,рибні,курячі) запечені (подвійна термічна обробка)6080
Салат із зеленої цибулі та яйця (вареного на круто) з олією.4040
Компот із яблук150180
Хліб житній4040
Вечеря  
Шніцель (подвійна термічна обробка)6065
Ячмінна каша з маслом80/585/5
Кабачки тушені в сметані(за сезоном)120140
Печиво без крему3035
Чай з лимоном150/5180/7
  Середа  
Сніданок  
Каша молочна пшоняна  з вершковим маслом180/5200/6
Батон  пшеничний з повидлом28/1030/10
Какао на молоці150180
Обід  
Капусняк  200250
Каша гречана з вершковим маслом90/390/3
Котлета м’ясна запечена (подвійна термічна обробка)6080
Салат з свіжої капусти і зеленого горошку з олією. (за сезоном)5060
Компот із сухофруктів150180
Хліб житній4040
Вечеря  
Сирники з повидлом (подвійна термічна обробка)120/30130/45
Рогалик з повидлом90100
Чай з лимоном150/5180/7
Четвер  
Сніданок  
Молочна вермішель  з вершковим маслом180/5200/6
Батон пшеничний з вершковим маслом28/530/5
Кава ячміннана молоці150150
Обід  
Суп овочевий200250
Картопляне пюре з маслом100/3100/3
Тефтелі( м’ясні,рибні, курячі) запечені(подвійна термічна обробка)6060
Огірок свіжий4050
Компот із яблук150180
Вечеря  
Бігос з мясом (подвійна термічна обробка)120160
Горохове пюре з маслом90/4100/4
Чай з лимоном150/5150/7
Пиріжок з яблуком(сиром ,повидлом) рулет з повидлом80/10090/110
П’ятниця  
Сніданок
Каша молочна ячмінна  з вершковим маслом180/5200/6
Батон   пшеничний з вершковим маслом28/530/5
Чай з лимоном150/5150/7
Обід  
Бурячанник200250
Зрази картопляні з м’ясом (вареним)( курячим) запечені в соусі(подвійна  термічна обробка)200/30200/30
Помідор свіжий5050
Компот із сухофруктів150150
    Вечеря  
Вареники ліниві з кип’яченою сметаною(подвійна т.о)110/10125/15
Батон  пшеничний зі згущеним молоком27/530/5
Какао на молоці150180
Назва стравиВихід страви
ЯслаСад
ТРЕТІЙ ТИЖДЕНЬ  
понеділок  
Сніданок  
Сирне суфле (подвійна термічна обробка)100/15125/20
Батон  пшеничний з повидлом28/1030/10
Кавовий напій  на молоці150150
Обід  
Суп квасолевий ,суп польовий200/10250/15
Рибний беліп запечений(подвійна термічна обробка)8090
Ячмінна каша з вершковим маслом90/395/3
Салат із свіжих огірків  з олією.5060
Компот із сухофруктів150180
Хліб житній4040
Вечеря  
Оладки курячі(подвійна термічна обробка)8090
Огірок   свіжий3035
Батон  пшеничний з медом28/1030/10
Чай з лимоном150/5180/7
    Вівторок  
Сніданок  
Тушковані овочі100100
Яйце відварене на круто60/5065/50
Батон  пшеничний з вершковим маслом, твердим сиром30/5/1030/5/15
Чай з лимоном150/5150/5
Свіжі фрукти,яблуко запечене90150
Обід  
Суп болгарський, суп харчо200250
Вареники з м’яса(вареного) з маслом100/5100/5
Салат з свіжої капусти та моркви з олією4560
Компот зі свіжих фруктів або кисіль фруктовий150150
Хліб житній4040
Вечеря  
Печінка тушена в сметані п.т.о150/65180/100
Салат з вареного буряка з олією4050
Кава ячмінна молоці100150
Печиво  без крему2525
  Середа  
Сніданок  
Котлети картопляні (подвійна термічна обробка)200200
Батон пшеничний з вершковим маслом28/530/5
Чай з молоком кип’яченим150160
Обід  
 Борщ зелений   200250
 Рагу овочеве  п.т.о150180
Огірок ,помідор (свіжий)3060
Компот із свіжих фруктів150180
Хліб житній4040
        Вечеря  
Запіканка макаронна з м’ясом або запіканка картопляна з м’ясом вареним( курячим,свинним) (подвійна т.об.)150180
Рулет бесквіт без крему,грінки100100
Молоко кип’ячене150180
Четвер  
Сніданок  
Каша молочна рисова(пшоняна, вівсяна, ячмінна ,пшенична гречана ,рисова ,манна,вермішель)  з вершковим маслом180/3200/3
Батон  пшеничний з вершковим маслом28/530/5
Кавовий напій на згущеному  молоці150180
Обід  
Суп вівсяний200250
Ячмінна каша з вершковим маслом90/395/3
Тефтелі (м’ясні, курячі, рибні) (подвійна термічна обробка)7585
Салат із тушеної капусти з олією4050
Компот з повидла150180
Хліб житній4040
Вечеря  
Овочі тушкован .Риба тушкована з овочами(подвійна термічна обробка)5080
Солодка грінка27/530/5
Чай з лимоном із цукром (варенням або медом)150/5180/7
  П’ятниця  
Сніданок  
Каша молочна гречана з вершковим маслом або манна каша (на згущеному молоці з маслом)180/3190/3
Батон  пшеничний з повидлом(із медом)30/10/1530/10/15
Какао на молоці150180
Обід  
Суп картопляний з галушками200250
М’ясо тушене з овочами (подвійна термічна обробка)90100
Вермішель відварна з вершковим маслом90/395/3
Компот із сухофруктів150180
Хліб житній4040
Вечеря  
Тефтелі рисові з м’ясом(подвійна термічна обробка)140/45140/45
Батон  пшеничний з вершковим маслом28/540/5
Чайз лимоном150/5180/7
ЧЕТВЕРтИЙ ТИЖДЕНЬ  
Понеділок
Сніданок  
Плов з яблуками . Млинці з сиром,м’ясом запечені п.т.о100/35130/35
Лінива ватрушка4545
Кава ячмінна на молоці150150
Обід  
Суп з домашньою лапшою200250
Гуляш курячий або оладки курячі (подвійна термічна обробка)50/7095/105
Салат з свіжих огірків з олією. (за сезоном)4045
Напиток150200
Хліб житній4040
Вечеря
Біфштекс( курячий,свиннй) січений (подвійна т.о.)38/8055/85
або риба смажена в клярі(подвійна термічна обробка)7585
Ячмінна каша з маслом90/410/04
Салат із свіжої цибулі та капусти з олією. (за сезоном)  4050
Батон  пшеничний зі згущеним молоком27/1530/15
Чай з лимоном150/5180/7
Вівторок  
Сніданок  
Каша молочна манна з вершковим маслом180/5200/6
Батон пшеничний з вершковим маслом і твердим сиром28/5/1030/5/10
Какао на згущеному  молоці150180
Обід  
Суп з кльоцками або рибними фрикадельками200250
Пюре картопляне з маслом100/5100/5
Биточки (м’ясні,рибні,курячі) запечені (подвійна термічна обробка)6080
Товченик (м’ясний, рибний ,курячий) (под. т.о.)8090
Салат із зеленої цибулі та яйця (вареного на круто) з олією.4040
Компот із яблук150180
Хліб житній4040
Вечеря  
Рулет м’ясний запечений (подвійна термічна обробка)6065
Ячмінна каша з маслом80/585/5
Баклажани тушені в сметані(за сезоном) (подвійна т.о.)120140
Солодка грінка3035
Чай з лимоном150/5180/7
  Середа  
Сніданок  
Капуста тушкована100105
Домашня лапша4555
Батон  пшеничний з повидлом28/1030/10
Какао на молоці150180
Обід  
 Суп рисовий200250
Каша гречана з вершковим маслом90/390/3
Кури тушковані в соусі (подвійна термічна обробка)6080
Салат з свіжої капусти і зеленого горошку з олією. (за сезоном)5060
Компот із сухофруктів150180
Хліб житній4040
Вечеря  
Сирники з повидлом (подвійна термічна обробка)120/30130/45
Шарлотка яблучна з соусом (подвійна термічна обробка)90100
Чай з лимоном150/5180/7
Четвер  
Сніданок  
Молочна вермішель  з вершковим маслом180/5200/6
Батон пшеничний з вершковим маслом28/530/5
Кава ячміннана молоці150150
Обід  
Куліш пшоняний або суп селянський200250
Картопляне пюре з маслом100/3100/3
Тюфтельки( м’ясні,рибні, курячі) запечені (подвійна т.о.)6060
Огірок свіжий4050
Компот із яблук150180
  Вечеря  
Горохове пюре з маслом90/4100/4
Кури відварні (подвійна термічна обробка)5060
Чай з лимоном150/5150/7
Хрусти,медівник,яблучний періг80/10090/110
П’ятниця  
Сніданок
Перлові биточки в соусі(подвійна термічна обробка)140150
Батон   пшеничний з вершковим маслом28/530/5
Чай з лимоном150/5150/7
Обід  
 Суп з (перловою,гречаною, пшоняною крупою)200250
Шніцель рибний (подвійна термічна обробка)7080
Помідор свіжий5050
Компот із сухофруктів150150
    Вечеря  
Пудинг манний (подвійна термічна обробка)110/10125/15
Батон  пшеничний зі згущеним молоком27/530/5
Какао на молоці150180