Назва страви | Вихід страви |
Ясла | Сад |
ТРЕТІЙ ТИЖДЕНЬ |
понеділок |
Сніданок |
Сирне суфле (подвійна термічна обробка) | 100/15 | 125/20 |
Батон пшеничний з повидлом | 28/10 | 30/10 |
Кавовий напій на молоці | 150 | 150 |
Обід |
Суп квасолевий ,суп польовий | 200/10 | 250/15 |
Рибний беліп запечений(подвійна термічна обробка) | 80 | 90 |
Ячмінна каша з вершковим маслом | 90/3 | 95/3 |
Салат із свіжих огірків з олією. | 50 | 60 |
Компот із сухофруктів | 150 | 180 |
Хліб житній | 40 | 40 |
Вечеря |
Оладки курячі(подвійна термічна обробка) | 80 | 90 |
Огірок свіжий | 30 | 35 |
Батон пшеничний з медом | 28/10 | 30/10 |
Чай з лимоном | 150/5 | 180/7 |
Вівторок |
Сніданок |
Тушковані овочі | 100 | 100 |
Яйце відварене на круто | 60/50 | 65/50 |
Батон пшеничний з вершковим маслом, твердим сиром | 30/5/10 | 30/5/15 |
Чай з лимоном | 150/5 | 150/5 |
Свіжі фрукти,яблуко запечене | 90 | 150 |
Обід |
Суп болгарський, суп харчо | 200 | 250 |
Вареники з м’яса(вареного) з маслом | 100/5 | 100/5 |
Салат з свіжої капусти та моркви з олією | 45 | 60 |
Компот зі свіжих фруктів або кисіль фруктовий | 150 | 150 |
Хліб житній | 40 | 40 |
Вечеря |
Печінка тушена в сметані п.т.о | 150/65 | 180/100 |
Салат з вареного буряка з олією | 40 | 50 |
Кава ячмінна молоці | 100 | 150 |
Печиво без крему | 25 | 25 |
Середа |
Сніданок |
Котлети картопляні (подвійна термічна обробка) | 200 | 200 |
Батон пшеничний з вершковим маслом | 28/5 | 30/5 |
Чай з молоком кип’яченим | 150 | 160 |
Обід |
Борщ зелений | 200 | 250 |
Рагу овочеве п.т.о | 150 | 180 |
Огірок ,помідор (свіжий) | 30 | 60 |
Компот із свіжих фруктів | 150 | 180 |
Хліб житній | 40 | 40 |
Вечеря |
Запіканка макаронна з м’ясом або запіканка картопляна з м’ясом вареним( курячим,свинним) (подвійна т.об.) | 150 | 180 |
Рулет бесквіт без крему,грінки | 100 | 100 |
Молоко кип’ячене | 150 | 180 |
Четвер |
Сніданок |
Каша молочна рисова(пшоняна, вівсяна, ячмінна ,пшенична гречана ,рисова ,манна,вермішель) з вершковим маслом | 180/3 | 200/3 |
Батон пшеничний з вершковим маслом | 28/5 | 30/5 |
Кавовий напій на згущеному молоці | 150 | 180 |
Обід |
Суп вівсяний | 200 | 250 |
Ячмінна каша з вершковим маслом | 90/3 | 95/3 |
Тефтелі (м’ясні, курячі, рибні) (подвійна термічна обробка) | 75 | 85 |
Салат із тушеної капусти з олією | 40 | 50 |
Компот з повидла | 150 | 180 |
Хліб житній | 40 | 40 |
Вечеря |
Овочі тушкован .Риба тушкована з овочами(подвійна термічна обробка) | 50 | 80 |
Солодка грінка | 27/5 | 30/5 |
Чай з лимоном із цукром (варенням або медом) | 150/5 | 180/7 |
П’ятниця |
Сніданок |
Каша молочна гречана з вершковим маслом або манна каша (на згущеному молоці з маслом) | 180/3 | 190/3 |
Батон пшеничний з повидлом(із медом) | 30/10/15 | 30/10/15 |
Какао на молоці | 150 | 180 |
Обід |
Суп картопляний з галушками | 200 | 250 |
М’ясо тушене з овочами (подвійна термічна обробка) | 90 | 100 |
Вермішель відварна з вершковим маслом | 90/3 | 95/3 |
Компот із сухофруктів | 150 | 180 |
Хліб житній | 40 | 40 |
Вечеря |
Тефтелі рисові з м’ясом(подвійна термічна обробка) | 140/45 | 140/45 |
Батон пшеничний з вершковим маслом | 28/5 | 40/5 |
Чайз лимоном | 150/5 | 180/7 |
ЧЕТВЕРтИЙ ТИЖДЕНЬ |
Понеділок |
Сніданок |
Плов з яблуками . Млинці з сиром,м’ясом запечені п.т.о | 100/35 | 130/35 |
Лінива ватрушка | 45 | 45 |
Кава ячмінна на молоці | 150 | 150 |
Обід |
Суп з домашньою лапшою | 200 | 250 |
Гуляш курячий або оладки курячі (подвійна термічна обробка) | 50/70 | 95/105 |
Салат з свіжих огірків з олією. (за сезоном) | 40 | 45 |
Напиток | 150 | 200 |
Хліб житній | 40 | 40 |
Вечеря |
Біфштекс( курячий,свиннй) січений (подвійна т.о.) | 38/80 | 55/85 |
або риба смажена в клярі(подвійна термічна обробка) | 75 | 85 |
Ячмінна каша з маслом | 90/4 | 10/04 |
Салат із свіжої цибулі та капусти з олією. (за сезоном) | 40 | 50 |
Батон пшеничний зі згущеним молоком | 27/15 | 30/15 |
Чай з лимоном | 150/5 | 180/7 |
Вівторок |
Сніданок |
Каша молочна манна з вершковим маслом | 180/5 | 200/6 |
Батон пшеничний з вершковим маслом і твердим сиром | 28/5/10 | 30/5/10 |
Какао на згущеному молоці | 150 | 180 |
Обід |
Суп з кльоцками або рибними фрикадельками | 200 | 250 |
Пюре картопляне з маслом | 100/5 | 100/5 |
Биточки (м’ясні,рибні,курячі) запечені (подвійна термічна обробка) | 60 | 80 |
Товченик (м’ясний, рибний ,курячий) (под. т.о.) | 80 | 90 |
Салат із зеленої цибулі та яйця (вареного на круто) з олією. | 40 | 40 |
Компот із яблук | 150 | 180 |
Хліб житній | 40 | 40 |
Вечеря |
Рулет м’ясний запечений (подвійна термічна обробка) | 60 | 65 |
Ячмінна каша з маслом | 80/5 | 85/5 |
Баклажани тушені в сметані(за сезоном) (подвійна т.о.) | 120 | 140 |
Солодка грінка | 30 | 35 |
Чай з лимоном | 150/5 | 180/7 |
Середа |
Сніданок |
Капуста тушкована | 100 | 105 |
Домашня лапша | 45 | 55 |
Батон пшеничний з повидлом | 28/10 | 30/10 |
Какао на молоці | 150 | 180 |
Обід |
Суп рисовий | 200 | 250 |
Каша гречана з вершковим маслом | 90/3 | 90/3 |
Кури тушковані в соусі (подвійна термічна обробка) | 60 | 80 |
Салат з свіжої капусти і зеленого горошку з олією. (за сезоном) | 50 | 60 |
Компот із сухофруктів | 150 | 180 |
Хліб житній | 40 | 40 |
Вечеря |
Сирники з повидлом (подвійна термічна обробка) | 120/30 | 130/45 |
Шарлотка яблучна з соусом (подвійна термічна обробка) | 90 | 100 |
Чай з лимоном | 150/5 | 180/7 |
Четвер |
Сніданок |
Молочна вермішель з вершковим маслом | 180/5 | 200/6 |
Батон пшеничний з вершковим маслом | 28/5 | 30/5 |
Кава ячміннана молоці | 150 | 150 |
Обід |
Куліш пшоняний або суп селянський | 200 | 250 |
Картопляне пюре з маслом | 100/3 | 100/3 |
Тюфтельки( м’ясні,рибні, курячі) запечені (подвійна т.о.) | 60 | 60 |
Огірок свіжий | 40 | 50 |
Компот із яблук | 150 | 180 |
Вечеря |
Горохове пюре з маслом | 90/4 | 100/4 |
Кури відварні (подвійна термічна обробка) | 50 | 60 |
Чай з лимоном | 150/5 | 150/7 |
Хрусти,медівник,яблучний періг | 80/100 | 90/110 |
П’ятниця |
Сніданок |
Перлові биточки в соусі(подвійна термічна обробка) | 140 | 150 |
Батон пшеничний з вершковим маслом | 28/5 | 30/5 |
Чай з лимоном | 150/5 | 150/7 |
Обід |
Суп з (перловою,гречаною, пшоняною крупою) | 200 | 250 |
Шніцель рибний (подвійна термічна обробка) | 70 | 80 |
Помідор свіжий | 50 | 50 |
Компот із сухофруктів | 150 | 150 |
Вечеря |
Пудинг манний (подвійна термічна обробка) | 110/10 | 125/15 |
Батон пшеничний зі згущеним молоком | 27/5 | 30/5 |
Какао на молоці | 150 | 180 |